HTML

Épületszobrász,gipszkartonozás,gipszstukkó

Oszlánszki Zoltánnak hívnak,Azért hoztam létre a blogot hogy segítséget nyújtsak hogyan lehet olcsóbban,profi módon,az épületszobrászati munkákat kivitelezni,milyen anyagot használjunk,hozzá,és mire ügyeljünk amikor megvásároljuk mindezekhez az anyagot.Illetve milyen problémák lehetnek.Bármilyen kérdése van hívjon bizalommal! Tel: 06202615116

Friss topikok

  • profigázszerelő: Úgy látom mégis egy profival állok szemben.Szeretném megköszönni a múltkori segítséget,ha ön nem s... (2009.06.20. 17:54) Miért elönyös a gipszkarton
  • profigázszerelő: Nagyon tetszetős a blog.De kaphatunk több információt erről a szakágról? (2009.06.01. 22:04) Amivel foglalkozunk:

Linkblog

Miért elönyös a gipszkarton

2009.06.20. 17:48 épületszobrászat

A gipszkarton lakásfelújitások,illetve az új építésű házak lakások,irodaházak elengedhetetlen építőanyaga.A gipszkarton rendeltetése szerint lehet alkalmazni térelvállasztó falak építésére, valamint falakra vakolóanyag helyet,amely sokkal egyenletesebbé,és simábbá teszi a falakat,és meglehetösebben olcsobban jön vele az ember mint a habarcsal,és nem csak olcsobb,de joval időtakarékosabb mintha habarccsal végeznénk el ugyanazt a munkát.Tapasztalataim föleg a régi belvárosi lakásoknál nem nagyon lehet találni derékszögű falakat,a megneheziti a munkálatokat,itt gondolok a burkolásra,illetve a vízes berendezések szerelvényezésére,(pl:zuhanykabin felszerelése)az ilyen problémák kiküszöbölésére a legmefelelöbb a gipszkarton.több fajtája is van.A sima szürke föleg szobák térelválasztására alkalmazzák,a zöld másnéve impegrált a vízeshelységek építésére szolgál mert vízálló,és a piros ami a tűzveszélyes helyeken alkalmaznak.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://profigipsz.blog.hu/api/trackback/id/tr861197291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

profigázszerelő · http://www.profigazszerelo.blog.hu 2009.06.20. 17:54:01

Úgy látom mégis egy profival állok szemben.Szeretném megköszönni a múltkori segítséget,ha ön nem segít valószínűleg sokkal többe került volna a lakásom felújítási munkája.
Mindenkinek csak ajnálanni tudom önt és szaktudását!
süti beállítások módosítása